Läkarbesök...

..... nu har jag bokat tid till läkaren för att kolla upp vad fandet e som sker i min kropp.
Ja för vissa av er som känner mig så vet ni att min mens har bara bråkat med mig sen Marco föddes i Augusti i fjor.
Antingen är den sen med flera dagar eller veckor eller så kommer den inte alls.
Är så trött påatt den inte fungerar som den ska. Förr kunde jag ju ställa klockan efter den och hade aldrig några problem.
Men nu så vill den verkligen inte samarbeta med mig.

Så jag tog mod till mig och ringde till gynmottagningen för att få en tid. Blä vill verkligen inte besöka sjukvården, har blivit lite rädd efter allt som har hänt.
Men om det ska bli en ny baby så måste jag ju kolla upp vad som står på. För nu är det jävligt svårt att veta när man har ägglossning eller om man har det överhuvudtaget.

Så vi får se vad Läkaren säger.
Telefonisten ville först skcika mig till läkaren som var med när Marco föddes men då sa jag direkt eller nästan skrek rakt ut NEJ!!!!!
För till henne går jag aldrig igen om det så gäller liv och död så är hon den sista jag skulle vilja vända mig till. Jag skulle då istället resa land och rike runt för att få en annan läkare.
Så den dumma telefonisten fråga varför men jag sa bara att vi drar inte jämnt och det vet läkaren om och både hon och jag e överrens om att jag ska gå till Lars på specialistmödravården. så det blev han och det känns så skönt. Så fan ta han om han inte kan hjälpa mig. jag ger mig inte förren de kan säga vad det är som händer med mig.
Fan man börjar snart tro man är i klimakteriet hihi ja jag vet jag är för ung för det tekninskt sett.
Men något är det och jag får kanske svar den 10 mars när jag ska dit.

Så håll nu tummarna för mig att det inte är något farligt.

Puss på er Gabbi

Kommentarer
Postat av: Marita

Min mens gjorde likadant efter jag fått Johannes och då fick jag vet att jag led av gulkroppshormon som gjorde så att ägglossningen inte funkade som den skulle. Fick tabletter för det!

2009-02-19 @ 19:29:12
Postat av: Kaptenskan

Huga hur vården kan vara ibland... Man blir mörkrädd för mindre. Visst finns det personer som är superduktiga och med "social talang"... men så finns det massor av den andra sorten tyvärr... huga. hoppas att du får hjälp så att du kommer igång ingen som du brukar. Jag har själv en hemskt oregelbunden mens som jag dragits med sedan starten (ibland värre och ibland bättre), så jag vet hur jobbigt det är.Du ska se att du snart kommer i fas igen. Om inte av dig själv så kommer läkaren att hjälpa dig. Berätta hur det går. Jag håller i alla fall alla tummar och tår för dig!!!Kram

2009-02-22 @ 09:55:07
URL: http://kaptenskan.bloggagratis.se
Postat av: Anette

Hej Gabby. Skriver till dig här eftersom jag inte vet var jag ska skriva till dig annars. Hittade denna sidan och tänkte på dig. Har själv startat en sida där http://www.evigaminnen.se/ Kramar Anette

2009-02-23 @ 21:19:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0